Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 10-07-2015 12:19:21
Computers & Telefonie

Als je iemands foto van facebook gebruikt, schend je dan iemands privacy?

Hoe het ook zij, de klager hoeft niet naar de politie te gaan om aangifte te doen van schending privacy in ieder geval. daarvoor moet je naar de rechter. ik betwijfel ten zeerste of er in zo'n geval ueberhaupt actie wordt ondernomen. we hebben het niet over op grote schaal herproduceren met geldelijk gewin ten slotte. daar zijn deze wetten in eerste instantie voor bedoeld. beetje bangmakerij wat mij betreft. zijn er voorbeelden van veroordelingen in gelijke situatie?

van de week nog een filmpje in de krant van een gefilmde ruzie. de benadeelden die t.o. heel nl zwart zijn gemaakt, werden bij de politie ook weggestuurd. wie er veel geld voor over heeft om naar de rechter te stappen, moet wel heel erg overtuigd zijn van het feit, dat de rechter er in mee zal gaan.