Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 11-07-2015 12:45:02
Vakantie & Reizen

Mag een campinghouder overnachtingsgeld/verzekeringsgeld vragen

Het is gebruikelijk dat er op "besloten" campings voor gasten een toegangsprijs geheven wordt. u gaat naar een caravan van 'een particulier', die hij/zij kennelijk verhuurd heeft. dus bent u gast, dus moet u betalen. ik hoop niet dat er wat gebeurd, maar u heeft nu wel een verzekering die u kunt aanspreken als er zich onverhoopt wat aandient. als er wel wat gebeurd wordt er weer moeilijk gedaan in de vorm van: waarom is dat niet verzekerd, ik heb schade.

dit is weer precies wat ik persoonlijk het nl gevoel noem, wel de lusten maar niet de lasten willen dragen. en dit is een persoonlijke ervaring en geen beschuldiging naar wie dan ook. ook wel het 'not in my back yard' idee.

u huurt een caravan, maar de extra kosten zoals pieterwolters omschrijft zijn niet onbillijk.