Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-07-2015 13:13:23
Voeding & Gezondheid

Kalknagels

Bedankt voor jullie reacties.
die behandelset heb ik inderdaad in de winkel gekocht (kruidvat). ik zal het voorlopig blijven gebruiken, omdat ik wel wil weten of het al dan niet helpt. dat azijn net zo goed is had ik pas later gelezen mocht scholl niet helpen dan zal ik zeker de suggesties van aurora volgen.
het is wel een kwalijke zaak, dat scholl geen opening van zaken wil geven over die 99,9% en wie of wat het wetenschappelijk bewijs heeft geleverd. misschien een onderwerp in een van de komende kassa-uitzendingen om uit te zoeken of dit soort middelen echt helpt of niet.
verder vind ik, dat 1953 beter kan stoppen met gruyère kaas en gewoon nederlandse kaas moet proberen. goudse kaas schijnt goed te werken.