Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-07-2015 15:44:44
Voeding & Gezondheid

Kalknagels

Hallo,

ik heb 18maanden nailner gebruikt (op teennagels) maar dat hielp maar weinig. ik heb wel 2 x daags consequent de nailner aangebracht. het lijkt dan ietsje minder te worden (vooral in het begin) en de verkleuring gaat een heel stuk weg. maar zodra je ermee stopt is alles weer bij het oude..

ik kreeg van de huisarts de tip om 2x per dag met hete peper (waar je sambal van maakt) de teennagels in te smeren, en te verpakken in sokken. dat zou moeten helpen. ik heb het niet geprobeerd, omdat dat best wel lastig (en een beetje vies gedoe) is.

de medicijnen die écht helpen bij deze schimmelinfectie hebben volgens mijn huisarts zoveel bijwerkingen dat is gewoon eng. vooral is het schadelijk voor de lever, je moet dan ook als je die medicijnen gaat gebruiken je bloed regelmatig (4 tot 6 weken) laten controleren.

nu smeer ik al een paar jaar dagelijks argan olie op mijn voeten en teennagels. het is niet weg maar stukken minder, nagels zien er weer een stuk mooier uit. de nagels zijn ook makkelijk te knippen.

dus voor mij geen dure middeltjes e/o gevaarlijke medicijnen....