Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 15-07-2015 12:01:22
Geldzaken & Recht

Demonstratie tegen de eu

Ik ga niet proberen u hier vanaf te houden, maar een éénling wordt niet gezien of gehoord en zeer waarschijnlijk ook niet serieus genomen.
een democratie bestaat niet.
zoals u heeft kunnen constateren heeft de lijsttrekker van de grootste partij bij de afgelopen verkiezingen in het eerste uur na zijn verkiezing reeds zijn eerste belofte gebroken en daarna heeft hij dit nog vele malen straffeloos herhaald.
allemaal zonder ook maar enige verantwoording hierover af te leggen.
de afbraak van het sociale stelsel wordt door geen enkel sociaal ingestelde nederlander gesteund, maar de op het moment van de verkiezingen grootste socialistische partij loopt wel voorop in de keuze voor een participatiemaatschappij (vrij vertaald: zoek het zelf maar uit samenleving), maar deze partij heet dan ook nietvoor niets partij van de afbraak.
aanvullend verwijs ik naar de reactie van @jorisw