Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
rutgerdorst - 16-07-2015 00:47:46
Computers & Telefonie

Trustpilot wel te vertrouwen?

[quote=eenkarma schreef op dinsdag 20 mei 2014, 15:23][quote=aurora1 schreef op dinsdag 20 mei 2014, 15:11]voor zover ik heb begrepen moeten de bedrijven zelf een (betaald) lidmaatschap daar nemen: http://business.trustpilot.nl/plans">klik hier. de bedrijven waarover via die site niets te vinden valt zullen dat niet hebben neem ik aan.

zou het kunnen dat bedrijven zelf die reviews schrijven? dan heb ik het eigenlijk over een specifiek bedrijf in dit geval. het vreemde is dat bij trustpilot bij dit ene bedrijf extreem positief zijn en dat zijn er niet een paar terwijl dat bedrijf een hele slechte reputatie heeft. daarnaast lijkt het ook meer en deel dezelfde schrijfstijl te zijn.

hallo eenkarma,
over welk bedrijf op trustpilot heb je het eigenlijk? ben daar wel benieuwd naar.