Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

user123
user123 - 18-07-2015 07:36:33
Huishouden & Energie

Wat helpt tegen doorzakken bank?

[quote=gb4u schreef op vrijdag 17 jul 2015, 14:14]ik heb altijd de zelfde problemen met doorgezakte kussens, de fabrikanten doen er geen stevige kussens in anders is een bankstel te duur, kijk eens op deze website hier vind je verschillende vullingen, van zacht tot hard.
http://www.schuimrubberbetaalbaar.nl/hr-70-stunt_401/

als je altijd dezelfde problemen hebt gaat er in het koopproces iets mis. het maken van een comfortabel schuim is duurder dan het maken van keihard schuim.

een goede bank kopen met een comfortabel zitcomfort is helemaal niet moeilijk. je moet alleen niet een ikea of leenbakker binnenlopen. of een prijsvechter. een serieuze winkel, aangesloten bij het cbw, een familiebedrijf wat al jaren bestaat (en een naam te verliezen heeft) en je hebt minstens 10 jaar plezier van je nieuwe bank.

en dat is echt niet zoveel duurder. vergelijk maar eens goed.