Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 18-07-2015 10:40:26
Huishouden & Energie

Wat helpt tegen doorzakken bank?

Ik heb hetzelfde probleem gehad met mijn lederen 3-zitsbank (ook van ikea). blijkbaar zat ik steeds scheef op de zitting, (op de naad tussen de ene en de andere zitting, waardoor mijn zitting en een gedeelte van de middelste zitting gingen doorzakken.
dit stoorde mij op een gegeven moment dermate dat ik de bank op de kop heb gezet en de bekleding die aan de onderzijde geniet zit, deels heb losgemaakt. er bleek geen schuimrubber in te zitten, maar een ander soort vulling. ik weet niet de naam, maar het zijn polyester lappen die in zakken bij iedere handwerkzaak of hobbyzaak te koop zijn. veel sierkussens en hondenkussens zijn hier ook mee gevuld.
ik heb de delen van de zittingen die verzakt waren hiermee weer opgevuld. af en toe de bank een keer omkeren om te controleren of de zitting weer in model is. nadat de kussens weer mooi in model waren, heb ik de bekleding er weer op geniet. en alles was weer perfect. inmiddels zijn we ca. 10 jaar verder en ik overweeg mijn kussen binnenkort weer iets op te vullen.
je zult tijdens het vullen wel je polsen en je handen enigszins beschadigen aan de houten balken die onder de bank zitten.
uiteraard kan ik niet beoordelen of dit bij jouw bank ook mogelijk is, maar je kunt het altijd proberen.