Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

phenix
phenix - 18-07-2015 23:44:03
Geldzaken & Recht

Terugbetalen wezenuitkering

Goed dat je het hebt aangemeld bij juridisch loket. houdt wel zelf bezwaar termijn in de gaten.
desnoods zend je een brief (per aangetekend plus bij voorkeur per fax zodat datum en tijd altijd vadt staan) met de vlgde tekst:

adres/afdeling
onderwerp: bezwaar + dossiernr/kenmerk

geachte xxxxx

primair ter sauvering van de bezwaartermijn teken ik hierbij bezwaar aan tegen uw besluit d.d. ..., kenmerk ... inzake ..... (terugvordering wezenpensioen)

daar ik tijd nodig heb rechtshulp te zoeken en mede door de huidige vakantieperiode verzoek ik u ter aanvulling van de gronden van bezwaar een bijkomende termijn tot .... (bijv. 1 oktober 2015).

hoogachtend,

je naam, adres en evt email.


vraag bij jl wel naar n jurist of advocaat met gespecialiseerde kennis in sociale zekerheid. eerdere reactie inzake invloed op andere subsidies e.d. is correct, dus dat moet je ook laten uitzoeken.
eventueel kun je op de website van de nederlandse orde van advocaten zoeken naar een advocaat gespecialiseerd in sociale zekerheid. deze werken meestal ook op basis van toevoeging. dwz dat op basis van je inkomen in t refertejaar (2jr terug of nu als er n groot verschil is, vraag de behandelend advocaat). deze kan ook voor jou een sauverend bezwaar indienen.

heel veel succes en wat er ook gebeurd, maak je studie af!