Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
liessie61 - 24-07-2015 22:05:40
Auto & Vervoer

Annuleringskosten ik wil van mijn auto af.

Ook ik ben slachtoffer geworden van de oplichterspraktijken van iwvmaa.
14 dagen geleden wilde ik graag mijn auto verkopen en kwam de site tegen en dacht: dat is makkelijk.
al snel kreeg ik een reactie van een dealer in rotterdam, maar omdat de auto niet zo lekker meer reed, heb ik daar maar vanaf gezien.
heb toen zelf een recyclingbedrijf gebeld en die kwamen hem dezelfde dag nog ophalen, niet denkende meer aan iwvmaa.
na een paar dagen kreeg ik een mailtje, of ik nog interesse had en dat ze een recyclingbedrijf hier in spijkenisse hadden gevonden, die hem op konden halen, heb netjes een mailtje teruggestuurd, dat ik inmiddels de auto al door een ander bedrijf op had laten halen en een week hoorde ik niets.
tot ineens vandaag mijn voicemail werd ingesproken door een alleraardigste dame, die mij wist te vertellen dat ik 300 euro moest betalen, dit ging om annuleringskosten, want ik had een verkoopovereenkomst met het recyclingbedrijf ik spijkenisse en ik was de afspraak niet nagekomen en ik had nu de auto aan derden verkocht en dat had ik niet mogen doen.
heb vandaag teruggebeld en alles uitgelegd, maar ik kreeg er geen speld tussen, ik had beter de algemene voorwaarden moeten lezen en dan moeten weten dat ik dit niet zomaar had mogen doen, zonder hun in kennis te stellen.
de dame bleef tot het laatst superaardig want daar zijn ze natuurlijk op getraind, ik echter, was op het laatst niet meer zo superaardig, schelden heb ik niet gedaan, maar heb wel gezegd dat ik hun een stelletje oplichters vind en heb toen maar opgehangen, hopeloos...
mijn vraag is, kan dit zomaar? kan iemand mij zomaar een rekening sturen van 300 euro?
heb niets getekend, heb niets toegezegd van wat voor verkoopovereenkomst dan ook, dat maken hun ervan...ben hier behoorlijk boos over.