Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 25-07-2015 07:07:12
Auto & Vervoer

Annuleringskosten ik wil van mijn auto af.

Beste liessie61,

als u geen overeenkomst bent aangegaan bent u uiteraard geen annuleringskosten of wat dan ook verschuldigd.
leest u ook de eerdere reacties bij deze vraag.
als ik u was zou ik ze eenmalig mailen (klantenservice@ikwilivanmijnautoaf.nl) dat u geen overeenkomst bent aangegaan en dat u derhalve niets gaat betalen. geef geen verdere gegevens prijs buiten de gegevens die men van u heeft. u kunt nog aangeven dat als men meent dat u een koopovereenkomst bent aangegaan u daarvan gaarne het bewijs retour ontvangt.
verder zou ik er als ik u was niet teveel aandacht meer aan besteden. met bellen schiet u niet zo veel op, communicatie bij voorkeur zo zodat u het later nog aan kunt tonen (zwart op wit heeft).

er zijn veel klachten over 'ikwilvanmijnautoaf'. het is simpel, wie eist die bewijst.
dus laat ze maar met bewijzen komen. waarschijnlijk is het puur een poging om u onder druk te zetten en te proberen om u € 300,- afhandig te maken.
erg bijzonder toch dat op uw voicemail ingesproken wordt dat u € 300,- moet betalen en dat dat niet netjes op papier of via email gebeurt.