Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
liessie61 - 25-07-2015 16:33:51
Auto & Vervoer

Annuleringskosten ik wil van mijn auto af.

Heb verder niets met het bod gedaan van de dealer in rotterdam, omdat de auto niet opgehaald zou worden, maar ik moest brengen, vervolgens heb ik zelf een bedrijf in handen genomen, die mijn auto op kwam halen voor 50 euro.
daar heb ik ook verder niets van gehoord, vervolgens komen ze ineens met een reclyclingbedrijf die ik mijn auto op zou komen halen, daar weet ik dus helemaal niets van en heb ook geen contact met iemand daarover gehad, ze hebben mij wel een paar keer gebeld schijnt het, maar geen gehoor gekregen, ze zijn er waarschijnlijk vanuit gegaan, om zonder mijn toestemming dit maar te regelen.
sorry voor het verwarde verhaal. hoop dat dit duidelijker is.
het gaat er bij hun nu om, dat ik de auto aan derden heb verkocht en zogezegd niet heb geannuleerd, maar ik had helemaal geen afspraak, met helemaal niemand...
de eerste afspraak in rotterdam, ben ik dus niet nagekomen, maar had daar ook niets meer van gehoord, in die tijd heb ik dus zelf een ander bedrijf gebeld, ik dacht nog: dat is makkelijker, dan hoef ik hem niet te brengen, maar nu komen ze ineens met het verhaal, dat de auto bij mij opgehaald had moeten worden en daar een afspraak voor had genaakt, ik weet dus nergens van....hoop dat jullie het nu een beetje snappen...