Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
liessie61 - 26-07-2015 16:23:05
Auto & Vervoer

Annuleringskosten ik wil van mijn auto af.

Gefeliciteerd!

beste j.h.

hartelijk gefeliciteerd met de verkoop van jouw opel corsa!
ik ben blij dat we tot een verkoopprijs zijn gekomen waar jij tevreden mee bent.

mijn naam is marian en ik ben jouw contactpersoon bij de klantenservice. samen met jou wil ik graag zorgen dat ook de verdere afhandeling van de verkoop van je auto soepel en vlot verloopt. dus lukt het bijvoorbeeld niet goed om een afspraak met de dealer te maken of heeft de dealer vragen tijdens de overdracht? ik ben er voor je! voor alle vragen of onduidelijkheden, bel me op 053-7600027. en mocht ik toevallig niet aanwezig zijn? ook rené, ria of één van mijn andere collega's helpen je graag. we zijn 7 dagen per week van 8 tot 22 uur bereikbaar!

heb je geen tijd om me te bellen en heb je al wel een afspraak gemaakt met de dealer dan kun je me ook via onderstaande link op de hoogte brengen.