Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 27-07-2015 00:27:33
Auto & Vervoer

Annuleringskosten ik wil van mijn auto af.

[quote=liessie61 schreef op zondag 26 jul 2015, 16:29]
beste annelies,

we hebben diverse malen geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen en enkele e-mails gestuurd om de levering van de opel corsa aan auto recycling spijkenisse te bespreken. tot op heden zijn we er echter niet in geslaagd je te pakken te krijgen.

het kan zijn dat de opel corsa inmiddels is geleverd. het kan ook zo zijn dat je besloten hebt de opel corsa niet meer te leveren aan auto recycling spijkenisse of dat er op een andere manier een kink in de kabel is gekomen.

de maximale termijn voor de levering is inmiddels bijna bereikt, en we zouden het jammer vinden als we de verkoopovereenkomst moeten ontbinden. we hebben bepaalde afspraken vastgelegd in de overeenkomst, en zowel de koper als de verkoper moet deze afspraken nakomen om tot een voor alle partijen succesvolle transactie te komen. mocht jij als verkoper deze verkoopovereenkomst willen ontbinden dan zijn hier kosten aan verbonden. en daar zit je vast en zeker niet op te wachten.

zou je alsjeblieft zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op willen nemen om samen een oplossing te zoeken? wij zijn 7 dagen per week te bereiken van 8.00 tot 22.00 uur op 053-7600027. we beantwoorden graag al je vragen en willen je helpen om de overdracht in te plannen bij de koper.

wij horen graag van je!

met vriendelijk groet,

suzan




op deze mail heb ik gereageerd, dat ik de auto inmiddels al verkocht heb.
heb daarna een week niets van ze vernomen, totdat afgelopen zaterdag mijn voicemail werd ingesproken met het bericht dat ik 300 euro moest betalen.
dacht dat met mijn antwoord de kous af zou zijn,

u had beter, in mijn visie, op de mail c.q. de 'offerte' niet kunnen reageren.

ze zullen u nu trachten te houden aan die zogenaamde annuleringskosten ad € 300.

de vraag blijft, voor velen, bent u op enigerleiwijze op attent gemaakt dat u een 'koopovereenkomst' zou zijn aangegaan? waren u de voorwaarden vooraf bekend gemaakt dat er eventueel annuleringskosten aan verbonden zou kunnen zijn?

enfin...wie eist, die bewijst!