Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
service iwvmaa - 28-07-2015 10:21:33
Auto & Vervoer

Annuleringskosten ik wil van mijn auto af.

Beste liessie61,

dank voor je bericht op dit forum. dit geeft me de gelegenheid om toch even met je in contact te komen.
wanneer je je auto op onze site aanmeldt probeert één van onze medewerkers telefonisch contact met je op te nemen om het voertuig met je door te nemen. in jouw geval heb je je auto op 6 juli aangeboden en die dag hebben we ook je voicemail ingesproken. ook zonder bemiddeling van onze makelaars kun je akkoord gaan op een bieding. je krijgt namelijk altijd na 24 uur een bod per mail. hier heb jij op 7 juli voor gekozen. je hebt het bod bekeken en je bent akkoord gegaan met de verkoopprijs. hiervoor moet je 2 x akkoord gaan. eerst accepteer je de verkoopprijs waarna je je gegevens dient aan te vullen. hierna moet je nogmaals je akkoord verzenden. zoals in het grootste deel van de bij ons verkochte voertuigen zou ook jouw auto door de koper worden opgehaald. zoals in de mail vermeld neemt de koper binnen 5 dagen contact met je op om een afspraak voor het afhalen te maken. echter kon ook hij je niet bereiken.
op 10 juli heb jij besloten om je voertuig aan iemand anders te verkopen ondanks dat je akkoord was gegaan met de bindende verkoopovereenkomst via o