Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-08-2015 18:13:03
Computers & Telefonie

Windows 10

Carola.83 schreef op woensdag 5 aug 2015, 11:39: windows 10 zal zeker sneller opstarten dan windows 7. dat zijn in ieder geval ook de berichten die ik van anderen hoor. als er oude programma's op je p.c. staan, of je hebt oude(re) randapparatuur zou ik eerst e.e.a. checken.
dat zijn inderdaad de berichten. ik had echter een zeer snel opstartende windows 7, na de upgrade naar windows 10 heb ik het idee dat de pc nu iets langzamer opstart. dat wil zeggen, opstarten gaat nog steeds snel, maar daarna moet er nog wat software op de achtergrond inladen. dat was eerst niet het geval. voor mij geen reden om terug te gaan naar windows 7, maar voor anderen wellicht wel een reden om de upgrade niet uit te voeren.