Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 07-08-2015 21:25:25
Elektronica & TV

In gebreke zijn van tv provider

Wat kan ik hier aan doen?

weinig, het aanbod veranderd, daar doe je niks aan. u kunt een provider zoeken die uw favorieten wel (nog) uitzendt en bij einde contract periode tele 2 opzeggen op de juiste manier en op tijd. dàt geeft u geen garantie dat u bij uw nieuwe provider "forever" naar canvas zult kunnen blijven kijken.
er is eigenlijk geen enkele provider 100% zaligmakend, denk daar wel aan. er komen zenders bij en er gaan zenders uit het pakket, daar doe je echt niets aan. de meerderheid en capaciteit (= het maximale aantal zenders in de kabel) zal bepalen wat er aangeboden wordt.

(los van alles, ik werk niet bij tele2, heb het wel en heb eigenlijk niet meer klachten als 1 à 2 keer per jaar het tv modem een keer resetten, ook na de wijziging, de kwaliteit is verder goed hier, behoudens tijdens onweer en satellietzenders)