Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Yv
Yvonne_909 - 08-08-2015 22:35:57
Elektronica & TV

In gebreke zijn van tv provider

Beste fleur van tele 2,
het probleem is al bij jullie bekend, heb dit enige weken geleden nl. ook aangegeven als onderwerp op jullie forum!!! ik maak geen gebruik van social media.
het zou ook fijn zijn, dat als je een reactie geeft op een forum als dit, je ook weet waarover je het hebt. ik heb het internet ook van tele 2, jullie weten zelf wel welke snelheid je doorgeeft, toch? via de test is dit bij mij 8.2 mbps. zou voldoende moeten zijn.
in de tv zenderlijst zijn recent alle standaard uitvoeringen (niet hd variant) van alle hd zenders verwijderd. dus die zijn niet meer in een gewoon format te bekijken alleen maar in een (storend) hd format.
wat er bij de zender canvas gebeurt is dat er om de paar minuten een aantal seconden storend beeld van een andere zender in beeld komt. dit is al heel lang bij jullie bekend! of jullie willen het niet oplossen of jullie zijn niet bij machte om het op te lossen. kom niet elke keer aan met butsmoezen dat het binnen afzienbare tijd is opgelost, wees gewoon eerlijk.
ik heb geen recorder genomen waar ik na 3 jaar nog steeds voor moet betalen om niet tegelijk op te kunnen nemen en te kunnen kijken. bovendien is de storing ook aanwezig als ik alleen maar wil kijken.

@carola.83: ik ben de enige gebruiker in huis, dus geen anderen die tegelijk met allerlei dingen bezig zijn. de coaxkabel is vrij recent vernieuwd.