Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

po
postert - 10-10-2005 20:24:51
Voeding & Gezondheid

Borstvergroting

als je vriendin nu uit de psychische problemen is, ben ik blij voor haar want ik weet uit ervaring hoe dat is. mijn ex heeft namelijk met hetzelfde probleem gezeten en dat is zeker geen pretje.


voor zover ik weet wordt in nederland een borstvergroting alleen vergoedt als deze recronstructief is. m.a.w. na een borstamputatie of na een ongeluk. als het om psychische redenen is, moet je van héél goede huize komen wil dit lukken. in de ogen van de verzekeraars is dit geen medische reden, ook al zit je vanwege kleine borsten compleet 'aan de grond'.


mijn ex had ooit een borstvergroting uit laten voeren, maar vanwege problemen met de protheses (ze verschoven telkens) moesten die verwijderd en herplaatst worden. het beste was een half jaar te wachten alvorens te herplaatsen, om het weefsel te laten herstellen. ze kreeg alleen goedkeuring voor het verwijderen, niet voor het herplaatsen. weer een probleem minder voor de verzekeraar want herplaatsen betekent vergroten en dat wordt niet vergoedt. het was geen reconstructie.


opvoeren van de kosten bij de belastingaangifte heeft geen effect gehad. het werd niet geaccepteerd als ziektekosten. maar je kunt het altijd proberen.


mart.