Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 11-08-2015 09:46:29
Geldzaken & Recht

Shop styleconnect.nl creaflex levert verkeerde artikelen en negeren berichten

[quote=drunem2010 schreef op maandag 10 aug 2015, 15:54]vreemd dat in hun algemene voorwaarden staat dat ze binnen 24 uur reageren.
wat ook vreemd is, is dat deze webshop de rechten van de consument inperkt.....

"verpakking dient onbeschadigd en in onberispelijke staat te zijn."
(klik * http://styleconnect.nl/nl/algemene-voorwaarden]strongihier/i[/b"> * art. 8.1.4).

https://www.consuwijzer.nl/elektronica/kopen-op-afstand/product-via-internet-postorder-gekocht-mag-ik-het-uitproberen-en-terugsturen]strongiconsuwijzer/i[/b">: "het is daarbij wel de bedoeling dat u de verpakking zo veel mogelijk heel laat. maar de verpakking moet dan wel makkelijk te openen zijn. als u het terugstuurt, moet u het wel weer netjes inpakken".

"de garantietermijn op kleding is 3 maanden na ontvangst van de kleding. uiteraard is deze garantie uitsluitend van kracht bij een normale frequentie van dragen en wassen. daarnaast dient de redelijkerwijs te verwachten levensduur van het betreffende kledingstuk ook 3 maanden te zijn." klik * http://styleconnect.nl/nl/algemene-voorwaarden]strongihier/i[/b"> * (artikel 9).

maar misschien valt het ook allemaal wel mee:
"service staat hoog in ons vaandel"