Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
deblaeij - 12-08-2015 22:08:04
Computers & Telefonie

Vodafone. al weken geen nummerbehoud mogelijk

[quote=scherp schreef op woensdag 12 aug 2015, 21:35]ik kreeg vandaag ook dat mailtje met daarin vermeld het tijdelijke hn 06 nummer wat overgezet gaat worden ??

mag toch aannemen dat ze bedoelen dat mijn vodafone nummer wordt overgezet en het hn nummer vervangt....

tja dat dacht ik ook totdat ik de mail verder las. dit is echt absurd. het onderstaande heb ik van de mail gekopieerd:

wil je een ander mobiel nummer overzetten naar hollandsnieuwe. dan raden we je aan om de huidige aanvraag te annuleren via deze webpagina. vraag dan vanaf 14 september opnieuw nummerbehoud aan via mijn hollandsnieuwe. hoe dit moet lees je hier. houd er rekening mee dat de nieuwe datum waarop je nummer overgezet kan worden, meestal minimaal 30 dagen in de toekomst zal liggen. daarnaast ontvang je vanaf 24-9-2015 geen compensatie meer op je abonnementskosten.

het mobiel nummer dat dat ze over willen zetten is dus het nieuwe mobiele nummer en niet het oude.
ik heb op diverse sites een klacht ingediend. er is mij iets beloofd en het wordt niet nagekomen.
de enigste optie die ik heb is het nieuwe nummer aanvaarden en dat doe ik dus niet. ze zijn wettelijk verplicht om mijn nummer over te zetten.