Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chaparral - 14-08-2015 17:07:17
Computers & Telefonie

Groter maken schijf

@zwaardvis ik heb het net geprobeerd en het klopt dat je de d drive moet verwijderen hierna kun je de c eenvoudig uitbreiden.

ik raad mensen ook altijd aan geen belangrijke zaken op de c drive op te slaan dit ivm met het evt terug zetten van een backup of nieuwe installatie mocht dit ooit nodig zijn.

echter je data op een andere partitie zetten is een optie mits deze een andere fysieke harddisk is want als deze bvb op de d of e van dezelfde hd staan dan is ook deze data verloren mocht de schijf het loodje leggen.

maar er zijn mensen die alles op de c drive willen opslaan en het gedoe met de diverse drive letters niet zien zitten dus voor die mensen is een grote c drive een must en dan is dit toch echt de meest simpele oplossing.

dan is een data backup op een extern medium zeker aan te raden.

@volanns als je er niet uitkomt wil ik je evt wel helpen dit online voor je in orde te maken.