Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
miepje58 - 17-08-2015 14:17:41
Geldzaken & Recht

Nederlandse stichting geluidshinder ontvangt gelden van gemeentes

[quote=vragenderwijs schreef op maandag 17 aug 2015, 10:16]sommige gemeentes betalen aan de nsg (nederlandse stichting geluidshinder) geld van diverse gemeentes in nederland. zo is er een gemeente dat hun 100 euro per jaar betaald. wat vinden we hiervan? waarom moet deze stichting geld ontvangen en kunnen zij niet uit hun eigen middelen bestaan? als je advies van de nsg wilt dien je daarnaast donateur te zijn?

verder hebben zij een link op hun website staat dat verwijst naar een commerciële fabrikant van ultrasone dierenverdrijvers. op die link staat dat ultrasoon geluid niet schadelijk is. hoezo onafhankelijke informatie?

er staat wel meer dan één fout in je tekst ;-( en 'type fout' is ook al fout.
zie de vet gemaakte delen. over de rest ga ik het maar niet hebben.
en waarom hou je niet op met je gezeur over geluidhinder, onder diverse namen? volgens de regels mag je niet meer dan één account hebben.
een mens kan geen forum aanzetten of jij komt weer om aandacht zeuren.