Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vd
vdwj - 19-08-2015 13:34:36
Computers & Telefonie

Windows 10 downloaden

Hallo met jan je kan ook een complete iso downloaden van microsoft!
let wel op de 32 bit of 64 bit versie.
dan kan je hem branden en installeren
pc uit met de gebrande iso er indan opstarten met de iso erin bij de meeste pc's is tijdens opstarten de f12 toets steeds intikken tot opstarten van cd verschijnt direct op enter drukken dan gaat de pc de bestanden van de iso inladen je keuzes maken dan erg belangrijk de vraag een schone installatie of een installatie met behoud van je huidige bestanden neem aan van wel bevestigen optie behoud van bestanden dan moet je de pc uitzetten en opstarten zonder schijf als de pc aan staat de schijf er weer indoen en de rest gaat vanzelf.
lang verhaal maar het is best eenvoudig als je maar goed oplet en de instructies tijdens het proces goed in je opneemt veel succes hier de link voor het downloaden van de iso op je bureaublad zetten en daar download je de iso mee laat ff weten of het lukt groeten jan

https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10