Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joentje1978 - 29-08-2015 10:40:42
Geldzaken & Recht

Teruggave van overgebleven betaalmunten.

Het muntjessyteem is in principe een mooi systeem, alleen moet het wel mogelijk zijn om deze weer in te wisselen zonder beperkingen.
dat je minder dan 4 munten en meer dan 10 niet terugbetaald krijgt slaat nergens op en is gewoon pure diefstal, je hebt er immers voor betaald.

wat ik zelf eens meegemaakt heb is dat 2 cafe's in ons dorp met de kermis samen iets hadden georganiseerd en dat zij voor consumpties bepaalde munten gebruikte.

net nadat ik 20 munten had gekocht (ons ploegje lust wel een biertje vandaar de 20 munten) gingen we weg.
het jaar daarop ben ik niet op de kermis geweest en een jaar later kon ik helemaal niets meer met de munten.
hoorde achteraf dat de munten in het jaar dat ik niet op de kermis ben geweest nog ingeruild konden worden maar dat werd nergens gecommuniceerd, dat wist je alleen als je dat jaar op de kermis was.
zou ook nog eens een speciale dag georganiseerd worden waarop iedereen de munten kon inleveren en dat zou dan in het dorpsblad gemeld worden, is nooit gebeurd.

dus ff 40,00 euro van je af gejat.