Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
paola.rob - 02-09-2015 16:33:54
Computers & Telefonie

Vodafone. al weken geen nummerbehoud mogelijk

Zelfde verhaal hier. ik heb op 13 mei een nieuw abonnement afgesloten bij hollandse nieuwe en heb nummerbehoud aangevraagd. dit zou plaatsvinden op 26 juni. op 18 mei krijg ik te horen van hn dat er een storing is en dat het voorlopig even niet mogelijk is mijn vodafone nummer over te zetten naar hn, maar dat tot die tijd mijn abonnement bij vodafone kosteloos wordt voortgezet. op zich netjes geregeld alleen wel jammer dat ik nog even moet wachten met het in gebruik nemen van mijn nieuwe telefoon omdat deze een nano sim heeft en ik niet in mijn oude grote simkaart durf te gaan knippen omdat ik bang ben dat ik dan helemaal niet meer kan bellen.
op 21 augustus krijg ik bericht van hn dat de problemen zijn opgelost en dat ik een datum kan kiezen waarop mijn nummer gaat worden overgezet. ik kies voor 8 september, geef netjes weer alle gegevens door en ben blij dat ik nu eindelijk mijn telefoon kan gaan gebruiken. krijg ik vandaag 2 september een bericht van hn dat vodafone mijn nummerbehoud zonder opgaaf van redenen heeft geweigerd. ik moet nu zelf contact opnemen met vodafone om te vragen wat de reden is en kan dan opnieuw proberen nummerbehoud aan te vragen. ik word gek! vodafone is op geen enkele manier te bereiken. telefonisch kom ik er niet doorheen en ook de chat werkt niet. ik weet het nu eigenlijk niet meer. ook ik heb pas één keer abonnementsgeld teruggekregen. en dan te bedenken dat hn een dochteronderneming is van vodafone. waar zijn die lui mee bezig?