Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wd
wdpp - 04-09-2015 11:24:29
Geldzaken & Recht

Verburg services - aanmaning?

We geven een bestelling door van een psalmen boek, die ze in eerste instantie vriendelijk verzoeken om te betalen voor alleer het boek verstuurd kan worden. we betalen en na een dag krijgen we te horen dat de bestelling niet meer in voorraad is. vanaf hier begint de ellende... na vriendelijke verzoek via mail het geld terug te storten krijgen we geen reactie. een tweede en derde mail eveneens zonder reactie. na telefonisch contact werd ons verzocht de betalingsgegevens nog eens door te sturen omdat deze niet meer in hun bezit zouden zijn (kwestie van de rekeningen nakijken toch)?!?
de gegevens nogmaals doorgestuurd.. zonder reactie natuurlijk. nogmaals telefoneren zorgt voor veel "doorgeschakel" en uiteindelijk een antwoord apparaat. nog meermaals bellen resulteert uiteindelijk in contact met wederom de geruststellende dat alle zeker binnen de week geregeld zou worden. inmiddels zijn we een enkele maanden verder zonder resultaat. het gaat me nu niet mer om die 15,- euro, maar dit zijn zaken die niet meer kunnen..

wees gewaarschuwd en bestel dus niks bij dit bedrijf of bij een van de websites onder hun beheer!!