Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

snah
snah - 05-09-2015 17:02:18
Auto & Vervoer

Slechte chauffeur


hallo duif2 ,

zoals ik al eerder schreef , u moet bij het cbr zijn . zij zijn de instantie die beslissen of iemand wel of niet kan / mag rijden .
u krijgt een telefoniste aan de lijn en laat haar u doorschakelen met een medewerker die verstand van zake heeft . hij / zij kan u uitleggen wat u wel en niet kan doen .

ik ben rijinstructeur en krijg nog wel eens het verzoek van kinderen of een partner om te kijken of vader /moeder , man / vrouw nog wel geschikt is om auto te rijden , soms zijn zij een gevaar op de weg en soms met een paar opfris rijlessen gaat het weer prima .

als deze vrouw voor rede vatbaar is kunt u haar taktisch uitleggen wat u en de buurt van haar rijstijl vinden . en dan voorstellen om een rijles te nemen en een ervaren instructeur haar te laten beoordelen over haar rijstijl en een advies geven , misschien is een ander brilletje de oplossing .
u betaald deze rijles en eventueel in de buurt met de pet rond .

succes