Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjjoppy
sjjoppy - 06-09-2015 16:56:00
Huishouden & Energie

Katoppas

[quote=aurora1 schreef op zondag 6 sep 2015, 16:35].... en voordat een kat een haarbal uitspuugt wordt er vaak eerst uitvoerig gekokhalsd... en daarvoor zoeken ze niet een plaats uit, het overkomt ze. bovendien wordt dan niet altijd een complete haarbal geproduceerd.
misschien zette mevrouw in de winter het gras binnen?
zo te lezen is de oude dame (de kat dus...) inmiddels erg op u gesteld want niet alle katten laten zich borstelen en kammen, ook niet door de baas.



ik zal er naar alle waarschijnlijkheid niet bij zijn als poes kokhalst, ik heb ook gedacht het gras binnen te zetten maar misschien krijgen poezen in de winter een dikkere vacht waarbij de haren niet zo los zitten.het lijkt er inderdaad op dat ze op mij gesteld is geraakt maar dat is wederzijds.ik borstel haar met een kleerborstel die ik nog tegenkwam en die is lekker zacht, daarna de kam er over.