Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 07-09-2015 17:56:35
Geldzaken & Recht

Is mijn gratis lot wel geldig?

Het is een gratis lot ? ja maar wel een die bij mij net zo snel weer de papierbak in gaat.
ohh wat een zielige kindjes maar onder tussen gaat de directie wel aan de haal met enkele tientallen miljoenen per jaar.
en het ergste vind ik wel dat als een nederlandse kind of mensen echt hulp nodig hebben ze gewoon dood mogen vallen van de ooh kijk eens wat een zielige mensen daar in het buitenland.
maar als ze al iets geven aan een stichting of vereniging hier in nederland dan zijn ze wel verplicht om dat overal bekend te maken dus veel houden ze ook niet over van het beetje geld wat ze krijgen.
daar bij komt ook nog eens dat als je al een prijs wint niet er bij wordt verteld dat je kansspel belasting moet betalen dus hou je van de €25,000 die je wint slechts €17,750 over.
natuurlijk een mooi bedrag maar als je ook de auto wint dan ben je al snel veel minder blij want ook daar over mag je een hoop belasting gaan betalen dan hou je nog minder over.
en de kans dat je iets wint is minimaal en toch zijn er mensen die er aan mee willen doen zeker nu ze ook nog eens dingen gaan "weg geven" al uit gerekend wat dat pakje stroop wafel u heeft gekost?
de mijne net geen €1,50 en die zijn echt heerlijk en de uwe?