Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kn
knabbel13 - 09-09-2015 14:52:18
Vrije tijd & Tuin

Ziggo interactieve televisie

[quote=isolde1988 schreef op dinsdag 4 okt 2011, 11:16]wij hebben onlangs een kastje van ziggo gekocht voor interactieve televisie deze kosten waren 300 euro. op zich niet slecht wel duur maar we hadden er ook wat aan.
echter is ziggo nu met nieuwe pakketten gekomen, dacht men eerst ooh leuk extra pakketten erbij dus extra kunnen kijken denk ik nu echt dit is een complete rukdienst! ik kijk regelmatig programma's terug omdat ik een wisselend rooster heb voor mijn werk. echter hebben ze nu sinds september bedacht dat je voor alles van sbs 0,95 cent extra moet betalen en ook voor rtl nu sinds oktober. uiteindelijk dus veel duurder uit. en kun je dus net zo goed via internet downloaden.
ik heb ziggo hierover ook gesproken en die zeggen natuurlijk dat je bij sbs en rtl moet zijn dat zij hier niks aan kunnen doen. wij hebben dit dus gedaan en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd want, sbs zegt dus precies hetzelfde over ziggo. dus consumenten van ziggo alsjeblieft neem geen interactieve tv want, het is geldklopperij!
al hoop ik dat ze heel snel hun klanten tegemoet gaan komen voor deze waandienst.....