Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pluisjebaby
pluisjebaby - 09-09-2015 15:09:07
Huishouden & Energie

Vocht in huis

Wimmi20,

ik woonde destijds in rotterdam en moest snel heen en weer om de maten op te meten in deze woning, overal in het huis was het een bende( stonden dozen door het hele huis opgestapeld, gang was volgestouwd met spullen, slaapkamerkast stond voor de helft voor balkondeur, gordijnen waren meer dicht dan open, dus heb ik nooit kunnen zien waar deze schimmel zat, het zat achteraf gezien aan deurposten in slaapkamer, balkondeur in slaapkamer, aan de kachel in slaapkamers (ook bij mijn zoon). de mensen zeiden wel dat ze het altijd koud hadden en volop de kachel aanhadden op 25 graden, daar zette ik al mijn ?? bij. nu begrijp ik dat je een vochtig huis natuurlijk nooit warm krijg als je niet voldoende lucht. ze hebben hier 9 jaar gewoont en nog nooit een bovenraampje open gehad. ik woon hier nu vanaf 1 juli en heb altijd een bovenraam open en luchtroosters, ook straks bij de kou. ik wil volgende week de hoek en muur van mijn slaapkamer isoleren met isolatieplaten 4cm dik ( hoekwoning) en dan behangen.nu staat ontvochtiger ruim 3 weken te draaien en er blijf water uitkomen, niet meer zoveel als eerst maar toch, hoop dat het kan en dat het behang niet naar beneden komt of moet ik hier nog mee wachten??
ik merk wel dat als ik ontvochtiger uitzet aan het eind vd middag dat hij smorgens toch weer is opgelopen, duurt dit ook nog lang en wat kan ik hier aan doen?