Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
sterredag - 10-09-2015 14:32:51
Voeding & Gezondheid

Bril totaal plan hans anders

Ik ben altijd zeer tevreden geweest over het briltotaalplan.

er staat in de voorwaarden dat het om eigen merk monturen gaat. let op het gaat dus om de monturen. er zit standaard ontspiegeld en kraswerend op de glazen. dat is dus standaard bij het briltotaalplan.

wil je een merk montuur, ja dan moet je bijbetalen. de voucher is waard wat je inlegt en voor dat bedrag kan je dus een hans anders montuur met ontspiegelde en kraswerende glazen ontvangen. kies je voor wat anders, dan wordt de waarde van de voucher afgetrokken en niet de waarde van de hans anders montuur met ontspiegelde en kraswerende glazen. lijkt me ook niet meer dan logisch. want dat is het bedrag wat je inlegt.

niks oplichterij dus, ik vind het een prima service, heb geen behoefte aan merk monturen en spaar zo makkelijk voor een nieuwe bril. die ik kan gebruiken 1 x per jaar voor het hele gezin. dus het ene jaar ik een nieuwe bril, het andere jaar een ander een nieuwe bril. netjes geregeld.

en hebben ze een actie waarbij de bril goedkoper is los aan te schaffen dan je voucher te gebruiken dan wijzen ze je daarop. je voucher is simpelweg de bril waard. dus het is ook niet zo dat je dan met je voucher de goedkopere bril kan kopen en dan de restwaarde behoudt. zo werkt een voucher.