Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ar
aram - 10-09-2015 17:23:15
Huishouden & Energie

Vocht in huis

Voor lekkage moet je bij de verhuurder zijn .
die kan ook bij de buren controleren .
voor de isolatie ook . ergens in het contract staat dat je niet zomaar zonder toestemming veranderingen mag aanbrengen aan het huurhuis .
een kruipruimte onder het huis moet kunnen ventileren ,als de roosters bij de buitenmuur dichtgestopt zijn heb je een probleem .
een raam kun je openzetten , licht eraan welke kant de wind komt .
in huis kun je overdruk krijgen , maar heb je onderdruk trekt het grondwater via je kruipruimte je woning binnen .
hier aan de overkant staan de huizen 20 cm lager . bij hevige regenval hebben ze een probleem . tot slot misschien staat er wel een paard bij de buren in de woonkamer . heb je een akker en het grondwater staat te hoog verzuipen je planten . bij een te lage stand verdrogen ze .
grote bomen verbruiken veel water . als ze gekapt worden duurt het nog jaren voordat de boel herstelt is . bij kap komt het grondwater onder je huis hoger te staan . vraag mij af waarom niet eerst informeren bij de buren , je het een mooie troef in handen om goede contacten te leggen met je nieuwe buren .
wat koffie en koeken kan je de kop niet kosten .