Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 11-09-2015 11:10:05
Geldzaken & Recht

Transitievergoeding

[quote=uwjurist schreef op vrijdag 11 sep 2015, 10:52][quote=algemeen schreef op vrijdag 11 sep 2015, 10:49]geachte leden,
als ik wordt afgekeurd door het uwv wie ontslaat mijn dan? het uwv of mijn werkgever? en wie moet dan de transitie vergoeding in werking zetten om deze te ontvangen? en wat mag ik wel of niet ondertekenen om deze vergoeding te ontvangen? op dit moment heb ik alleen een haalbaarheids onderzoek ondertekend (spoor 2)waar de werkgever ook een kopie van ontvangt..
alleen uw werkgever kan u ontslaan. daar hebt u een arbeidsovereenkomst mee, niet met het uwv. u moet dan vragen om de vergoeding. werkgevers ontslaan vaak niet in zulke gevallen om de transitievergoeding te voorkomen. u zult dan zelf naar de rechter moeten.
met vriendelijke groet,
mr. monique doomernik

zo dit waren weer vijf topantwoorden uwerzijds.

een dergelijke vraag was al eens eerder gesteld alhier ca, 2 maanden terug over transitievergoeding.

http://www.transitievergoeding.nl/">transitievergoeding

http://www.kantonrechtersformule.nl/gratis-boekje-aanvragen.html?gclid=ck2dv9nq7sccfufmgwod80kh2q">kantonrechtersformule