Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 11-09-2015 17:36:28
Vakantie & Reizen

Camping

Jaren geleden wou mijn ouders op een camping gaan staan in het harde (gdl) en daar hadden ze al aardgas.
nou heb ik het nog steeds over de jaren '70 en daar bleek het staangeld al zo fl.3000,- en dan moest je ook nog eens zelf het gas laten aansluiten en het verbruik zelf betalen.
ik denk dat als je het nu gaat omrekenen dat je minimaal € 5000,- pj jaar daar moet betalen dus echt nieuw is het aanleggen van gas niet maar €1250,- voor het aanleggen? wat gebeurt er dan als je naar een andere camping gaat moeten de nieuwe camping gasten dan ook weer €1250,- betalen of krijgt u dat geld dan weer terug vraag ik me af.
en ja het is heel normaal om na een hoofd seizoen werkzaam heden te gaan verrichten vooral als het grond werk is omdat de kans op nachtvorst dan nog beperkt is en mensen soms ook met kerst en oud en nieuw naar de camping gaan.
en wie weet mag u dan ook het hele jaar door op de camping verblijven