Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterkeller - 13-09-2015 12:59:46
Huishouden & Energie

Vocht in huis

Wat een bizar antwoord, wimmie20.

het heeft er alle schijn van, dat u mijn reactie niet helemaal goed gelezen heeft, of althans dan niet goed begrepen. waarschijnlijk heeft u zich ook (nog niet) helemaal verdiept in de mogelijkheden en de zuinigheid van de laser petroleumkachels.

het noemen was een suggestie, voortbordurend op de vraag over de vochtproblemen. het merk, de website en de folders bieden daarnaast ook vele mogelijkheden voor een oplossing van de vochtproblemen. vandaar mijn reactie. maar dat heeft u waarschijnlijk ook niet begrepen uit mijn teksten.

en hoe komt u er nou bij, dat ik een oliekachel adviseer bij vochtproblemen. lezen!

uw opgegeven verbruik “in de hoogste stand” slaat natuurlijk nergens op. het zijn ondersteunende verwarmingen, mét ook nog eens een spaarstand, die natuurlijk never op de hoogste stand staan. dan wordt namelijk rond 1.200 graden de kamer ingejaagd! ze zijn duidelijk toegespitst op “low budget” verbruikskosten, als u de folders en bijvoorbeeld kieskeurig had gelezen. op kieskeurig staan namelijk enthousiaste reviews!

de laser petroleumkachel is ook zeer geschikt, als bijvoorbeeld alleen de woonkamer of zolderkamer verwarmd moet worden. natuurlijk afhankelijk van ieders wens.

misschien is het goed, om eens in de spiegel te kijken. u reageert vaker, u denkt altijd goed mee om te helpen, maar uw antwoorden zouden misschien eens wat genuanceerder en/of vriendelijker kunnen zijn. we reageren hier om anderen te helpen, en niet om anderen af te zeiken.