Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 14-09-2015 13:19:15
Computers & Telefonie

Adobe flashplayer

@edrick3,

nederlands is altijd beter toch? ik had niet verder gezocht omdat ik aannam dat het, ook door de afbeeldingen, wel duidelijk zou zijn.

er zit toch wel een verschil in waar ik in de eerste instantie helemaal overheen las, omdat het onder het mac- gedeelte staat:
....if there is more than one flash player plug-in listed, click the show details button and enable the ppapi (out-of-process) plugin....
als er meerdere flash player plug-ins staan vermeld de ppapi versie inschakelen.
(de link voor flash player voor opera en chromium-browsers - ppapi staat onderaan deze pagina:https://helpx.adobe.com/nl/flash-player/kb/installation-problems-flash-player-windows.html"> https://helpx.adobe.com/nl/flash-player/kb/installation-problems-flash-player-windows.html .)

@hvdv,

u schrijft: ....bij een andere site werkt hij wel hij vraagt om flash te starten en druk op het pijltje.....

als u dat niet wilt zou u dat bij plug-ins kunnen veranderen.zie deze pagina onder opera. u zou dan de bovenste keuze maken:
automatisch uitvoeren(aanbevolen)
http://www.howtogeek.com/188059/how-to-enable-click-to-play-plugins-in-every-web-browser/">http://www.howtogeek.com/188059/how-to-enable-click-to-play-plugins-in-every-web-browser/

wat betreft neuro campus kunt u misschien nog wat proberen met:
http://help.opera.com/windows/10.60/nl/preferences.html#site">sitevoorkeuren.