Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1m
1marja1 - 14-09-2015 19:40:32
Computers & Telefonie

Mijn recht

[quote=zoekster schreef op maandag 14 sep 2015, 17:09]als ik zo uw klachten lees, lijkt het me o.a. een probleem met de touchpad. heeft u er ook nog een muis aan hangen? ik zelf werk eigenlijk nooit met de touchpad, dat vind ik zo'n onhandig gedoe en altijd met een muis.
zoek anders ook nog even de handleiding op, daar staat ook hoe je de touchpad moet gebruiken. klik https://www.gebruikershandleiding.com/acer-aspire-e-15/preview-handleiding-613449.html">hier
maar misschien is er echt iets mis met de touchpad.

als u wel met een muis werkt,dan zou u ook nog een andere muis kunnen proberen. ik heb zelf ook eens een muis gehad die het slecht deed.


beste zoekster,

dit is al mijn derde notebook/laptop dus ik ben wel gewend aan het werken met een touchpad. het enige verschil tussen deze en mijn twee vorige is dat die twee tweedehands waren en mijn huidige gloednieuw is.

met vriendelijke groet,
marja