Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 14-09-2015 19:41:17
Geldzaken & Recht

Kassakrat

[quote=mein33 schreef op maandag 14 sep 2015, 11:44]@endemion,

het is zeer aannemelijk dat de redactie van vara kassa heeft wel een nummer generator heeft gebruikt om, geheel onafhankelijk, de locatie te bepalen.
en bij toeval kwam de door u zo gewraakte locatie te voorschijn. ook deze locatie valt onder de noemer "ergens in nederland".
ook daar wonen heel veel mensen die niets met de omroep van doen hebben en waarom moeten mensen die in de naaste omgeving wonen worden uitgesloten als kanshebber, zou u dat wel eerlijk vinden.
ik zie eerlijk gezegd niet in wat uw probleem is.

(nee, ik werk niet bij de omroep en woon er ook niet in de buurt)
ik stel het niet op prijs, de manier waarop je me nu afschildert/woorden in de mond legt. gewraakte locatie; ik zou een of ander probleem hebben; ik zou omwonende van dit soort acties willen uitsluiten.

een beetje kritisch kijken naar zaken mag niet?

er is tevens nog niet een kleine aanwijzing dat er gebruik is gemaakt van een of ander willekeurig selectie systeem dus waar jij die "zeer aannemelijk" vandaan haalt? het tegenovergestelde is een stuk aannemelijker, het gemak dient de mens. waarom zou je het hele land meenemen als je ook gewoon ergens in een radius van 30min rijden die krat kunt dumpen. laat staan de druk van een gemiddelde baas die je liever een uurtje mist dan een "halve" dag.