Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 15-09-2015 16:57:25
Geldzaken & Recht

Kassakrat

[quote=mein33 schreef op dinsdag 15 sep 2015, 11:40]jammer dat u mijn intentie niet heeft begrepen.
het gaat ook in het geheel niet over uw persoon maar over het onderwerp van uw topic.
maar als u het persoonlijk wil maken dan ga ik daar gaarne in mee.
als u niemand wil uitsluiten dan zult u moeten accepteren dat ook mensen die in de omgeving van hilversum wonen net zoveel kans hebben als u, waar u ook woont.
u geeft echter zelf in uw topic te kennen dat het hier weer een "randstad feestje" betreft en dat omschrijft ik met de woorden "gewraakte locatie" omdat u het er niet mee eens bent dat de krat daar ergens is geplaatst.
u uit hier uw ongenoegen jegens de redactie van vara-kassa en over de betrouwbaarheid van de vara-kassa redactie in deze kwestie kan nog lang en breed worden gediscussieerd, maar ik ga er in ieder geval vanuit dat er te goeder trouw is gehandeld.
en zo als een oud spreekwoord zegt : "zo de waard is, vertrouwd hij zijn gasten".
niemand uitsluiten werkt ook de andere kant op. aangezien bij dit soort acties en echt niet enkel zo'n actie van kassa "9 vd 10" keer blijkt dat het ergens in de buurt van de aanbieder valt welke vaak ook ergens in dat "randstad gebied" gevestigd is maar het wel aan heel nederland aanbied maar in principe gewoon het grootste deel van nederland uitsluit (in principe geld natuurlijk hetzelfde als de aanbieder bv in groningen zit en dan op een half uurtje daarvandaan regelt maar brengt als ergens in nl).

tja dat jij van dat hele "randstad gebied" een locatie maakt en dan ook nog suggereert dat ik iets tegen die specifieke "locatie" heb met termen als "gewraakte locatie" en niet te vergeten mij neerzet als iemand met een probleem (wat menigeen tussen de regels door zal lezen als 'jij spoort niet') moet je zelf weten.
maar ga niet het heilige boontje uithangen en doen alsof ik er een persoonlijke kwestie van maak.

je mag er vanuit gaan dat er "goeder trouw is gehandeld". maar als je er kritisch naar kijkt schetst het toch echt wel een ander beeld. neem de daadwerkelijke kans eens onder de loep. er zijn bijna 100 postcode gebieden in nederland met hilversum's gebied erbij heb je 5 postcode gebieden die 'in de buurt' vallen. blijft er dus zo'n ±95% kans over dat de locatie, wanneer willekeurig gekozen niet in dat gebied valt. dan kom je dus weer terug bij wat ik al aangaf dat het wel heel toevallig is dat de locatie in kwestie op een half uurtje van rijden van hilversum uit is gekomen.

@aurora1
nope, maar je mag toch aannemen dat ze zeker gezien de aard van het programma dat ze produceren menselijke input vrij nauwlettend in de gaten houden (zeg maar iig discussie titels geregeld lezen), al is het maar om programma topics te verzamelen. daarnaast als het gewoon zo is gegaan als ik vermoed, hoe groot acht jij de kans dat ze dat eerlijk zullen toegeven? het lijkt mij weinig zinvol maar ga je gang als je dat aspect wilt toevoegen aan de discussie.