Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 15-09-2015 17:03:00
Voeding & Gezondheid

Papier

[quote=edrick3 schreef op zaterdag 12 sep 2015, 18:03].....betaal je dus als klant 60 cent voor een vel papier wat je daarna weggooit?.....
inderdaad. zonde geld. ;-) >> wel een erg snelle reactie . geldt ook voor tijger1@ al was die minder snel.

en ook sommige andere antwoorden: het mag niet waarbij onder andere sprake is van het tekortkomen in het naleven van een (koop) overeenkomst. maar tevens is er feitelijk dan sprake van oplichting.
er is sprake van het kopen van paling tegen een bepaalde prijs. dat moet dan worden afgerekend en er mag onder geen voorwaarde sprake zijn van het feit dat papier wordt afgerekend tegen dezelfde prijs.

de vraag is of de constatering ook werkelijk juist is aangezien ik diverse handelaren ken die hun weeginstrument hebben afgesteld op het gewicht van het papier dat dan niet wordt meegewogen.

in aansluiting op mein3@ : om feitelijk en precies te weten wat waarvoor betaald is is het absoluut noodzakelijk om thuisgekomen de paling met papier te wegen en zonder papier en ook nog op een geijkte weegschaal. als het gewicht van de paling zonder papier vermenigvuldigd met de prijs per ons het betaalde bedrag is, dan is er niets aan de hand. maar uit de vraag zie ik niet dat de paling is gewogen resp. thuis meegewogen!