Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterkeller - 15-09-2015 18:54:30
Huishouden & Energie

Vocht in huis

@gerritaltena

uw reactie noopt mij toch wat uitgebreider te reageren dan gebruikelijk. jarenlange, duidelijke ongenuanceerde terreur van wimmie20.

ik begrijp de essentie van deze site overigens helemaal. en ook dat @pluisjebaby de vraag had gesteld, en waarop ik een voor haar aardig antwoord heb gegeven. ze kan er misschien wat mee, maar vooral, ze gaat verder kijken met de informatie die ik heb aangeleverd. daarom hoeft @pluisjebaby ook niet meer te reageren.

maar als @wimmie20 mijn toch wel redelijk duidelijke verhaal met aperte onzin totaal uit het verband rukt, en daarmee óók de lezers totaal op het verkeerde been poogt te zetten, moet ik toch wel ingrijpen.

voorop moet ik aangeven, dat @wimmie20 zeer vaak bijzonder goede adviezen geeft, op velerlei gebieden, waar de lezer zéker wat aan heeft. maar soms heeft hij de klok horen luiden, maar weet dan vervolgens niet hoe laat het is, zoals johan cruijff dat eerder eens zo mooi verwoord heeft!

en om dan vervolgens toch steeds maar weer ruimhartig op de eigen borst slaan, omdat hij de enige is, die wat weet, moet hij zelf maar weten. maar anderen in dat verband afzeiken, verafschuwt alle normen, waarden en fatsoen.

maar als wimmie20 mij dan ook nog ongenuanceerd beschuldigd van een “bizar advies”, terwijl hij helemaal niet goed leest, én niet goed begrijpt, wat ik heb geschreven. “als ik dat een bizar advies noem, dan vermoed ik dat anderen daar ook zo over denken”.

dat is toch geen reactie van een “weldenkend mens”, met zo’n hoge dunk van zichzelf. en dan ook nog eens feitelijke onzin vermelden over het onderwerp, wat er ook nog eens totaal niets mee te maken heeft. ik moet dan toch wel twijfelen aan verstandelijke vermogens.

want hoe kom je in dit geval überhaupt op het idee (én het hier te vermelden), om deze low budget oliekachel een uur op volle toeren te laten draaien, met 1200 graden wel te verstaan. want dat is volgens de specificaties de capaciteit van de oliekachel.

@wimmie20 is in het verleden al vele malen teruggefloten, om eens wat genuanceerder te reageren, en vooral anderen niet af te zeiken. maar de hoge dunk bleef botvieren.

en @wimmie blijft maar doorgaan met onzin. ik heb toch al eerder geadviseerd om de ramen niet open te zetten, als het buiten hartstikke vochtig en nat is. het wordt binnen dan nog vochtiger. ook anderen blijken dus niet te kunnen lezen!.

deze reactie heeft niets met de essentie van deze site te maken, maar wel op de wijze, waarop @wimmie20 al jaren lang toch wel erg vaak (meer dan gemiddeld!) tekeer gaat.

en mijn enthousiasme over de oliekachel bij dit onderwerp in het kader van ontvochtingsapparaten lijkt me niet verkeerd voor de lezers. wie belangstelling had, kan er misschien zijn voordeel mee doen. en dat is toch de essentie van deze site!?