Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 17-09-2015 18:23:46
Voeding & Gezondheid

Opvang vluchtelingen

[quote=van leyden schreef op donderdag 17 sep 2015, 13:09][quote=marnix1 schreef op donderdag 17 sep 2015, 09:49]op het gevaar af voor nare racist uitgemaakt te worden, ben ik van mening dat de regering het er vreeslijk bij laat zitten ,ik waag me niet aan getallen maar ik denk eigenlijk dat er veel gelukszoekers bij de vluchtelingen zitten. gooi je paspoort weg en zeg dat je uit oorlogsgebied komt.
controle is buitengewoon moeilijk, en er is ook geen tijd voor want men komt nu al met bussen vol binnen bij de opvangcentra.


controle?
iedereen kan een syrisch paspoort krijgen / kopen, zelfs rutte. dat staat ongeveer gelijk aan een pernamente verblijfsvergunning.
de paus waarschuwt dat er 20.000 is strijders tussen zitten, die is bang, want hij is als eerste aan de beurt.
we halen zelf het paar van troje binnen, iedereen weet dat ook wel, maar we staan erbij en we kijken ernaar.

wat een ellendig toekomstperspectief..
de paus waarschuwt wel, maar die schatting was van iemand anders. http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/buitenland/article/detail/4142604/2015/09/15/paus-waarschuwt-voor-infiltranten-is-in-vluchtelingenstroom.dhtml">klik
je kunt ook zelf wel bedenken dat mogelijk is.
wat stellen jullie dan voor?
geen vluchtelingen toelaten?
waterkanon aan de grens?