Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ki
kikakika - 19-09-2015 12:58:06
Elektronica & TV

Storing radioontvangst

Beste gerrit en ron,

veel dank voor de verschillende suggesties.
ik heb meteen de radio naar het raam verplaatst en daar heb ik op dit moment een ongestoorde ontvangst! helaas is deze oplossing praktisch niet werkbaar, want met een radio op je aanrecht kun je niet koken en niet afwassen. de radio staat dus noodgedwongen op de magnetron of daar vlak naast. ik moet dus jullie andere oplossingen proberen.

de radio is een sony cd radio cassette recorder cfd v6. (deze heeft een analoge tuner met oa am ontvangst die voor mij van belang is. ik wil absoluut geen digitale tuner).

ik heb helaas na onze wissel van provider geen kabel meer.( ik kan me herinneren dat ik vroeger wel een draadje van de kabel verbond met de antenne en dat gaf een prachtig resultaat, tot ik hoorde dat dat op die manier niet mag).

wordt vervolgd,groetjes kika