Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 19-09-2015 15:02:38
Geldzaken & Recht

Kassakrat

[quote=endemion schreef op vrijdag 18 sep 2015, 19:12]
beter lezen. of doe je dat expres over essentiƫle delen heen lezen om zo vervolgens weer een belachelijke denigrerende statement te kunnen doen?

@endemion, (schone slapende herdersfiguur)

ik begrijp met de beste wil van de wereld niet waar uw ongenoegen jegens mijn persoon vandaan komt.
ik praat u niet naar de mond of ga niet mee in uw belevingswereld en waarom zou ik.
"u"vindt het nogal toevallig dat de kassakrat in de omgeving van hilversum is geplaatst en noemt het "weer" een randstad feestje. dit noemt men ook wel achterdocht.
als u er zo zeker van bent dat hier moedwillige opzet in het spel is dan zult u deze bewering toch wel moeten hardmaken of kunnen aantonen waarop uw bewering is gestaafd.
door alleen maar aan te geven dat u de locatie wel "toevallig" vindt of dat het er "alle schijn van heeft" dat hier vals spel wordt gespeeld zonder daar echte aanwijzingen voor te hebben of hiervan het bewijs aan te tonen duidt niet op eerlijk spel van uw kant.

waarom legt u uw probleem niet voor aan de redactie van vara-kassa.
ben heel benieuwd naar de reactie van de redactie.