Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 19-09-2015 15:34:59
Elektronica & TV

Storing radioontvangst

[quote=ron530 schreef op zaterdag 19 sep 2015, 15:29]de plaats van de radio is en blijft bepalend voor een goede ontvangst. in een keuken zijn veel metalen apparaten aanwezig die radio signalen verstoren omdat ze tegen het metaal terug kaatsen. de verwarmingsbuizen zijn om verklaarbare redenen geaard dus kunnen niet als antenne fungeren. er blijft weinig anders over dan de radio op een plaats te zetten waarbij de ontvangst zo min mogelijk gestoord wordt.

de vraag was: hoe kan ik voorkomen dat de ontvangst van mijn draagbare radio vaak stoort als ik er langs loop. andere apparaten hebben daar dus niets mee te maken en het op een andere plaats zetten is al geadviseerd.