Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sv
svaz - 19-09-2015 16:04:07
Geldzaken & Recht

Lindorff bv vraagt € 1.020 aan rente voor t-mobile factuur!

Dank allen voor jullie reacties.
ik wil er nog aan toevoegen dat er voor de eerste schuld € 300 incassokosten en € 25 aan registratiekosten en ophogingen (?) worden gerekend.
van de 2e schuld heeft meneer nog niets vernomen (waarschijnlijk omdat in 2012 zijn adres onbekend was) maar op mijn lindorff is te zien dat ook daar €300 incassokosten worden berekend naast de € 196,46 aan rente....

wat ik ook vreemd vind, is dat lindorff de brief nu stuurt naar het asielzoekerscentrum waar meneer van maart tot november 2014 heeft verbleven. die hebben het naar meneer's nieuwe adres gestuurd. meneer woont al sinds november 2014 niet meer in het asielzoekerscentrum. als lindorff bevoegdheid heeft om gegevens uit het gba op te vragen waarom sturen ze dan een brief naar zijn vorige adres en niet naar zijn huidige adres?