Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterkeller - 20-09-2015 11:26:38
Huishouden & Energie

Vocht in huis

@gerritalten

jammer toch van de inhoud van uw reactie. om te beginnen wil ik overigens zeker niet mijn gelijk halen, en al helemaal niet onwelvoeglijk natrappen. dat kunnen we vol vertrouwen overlaten aan de reageerder waar het over gaat.

wat ik al eerder aangaf, vind ik de toonzetting naar mij, én de andere reageerders zeer onwelvoeglijk en ondoordacht, en daarom ongepast op deze site. gezien de eerdere reacties hierover van de afgelopen jaren, die ik ook al eerder aanhaalde, ben ik daar niet uniek in. dat lijken mij toch feiten, waar we niet omheen kunnen. we zijn overigens allemaal geheel vrij daar een mening over te hebben.

het doet mij goed, en waarschijnlijk de andere lezers ook, dat u de redactie gewaarschuwd hebt over mijn, uw inziens, buiten proportionele reacties. zoals ik al had aangekondigd, had ik de redactie ook al gewaarschuwd over de reacties van wimmi20. twee reacties kunnen bij de redactie wellicht meer dan één reactie.

tot slot vind ik uw reactie jammer, bezien in het licht van uw staat van dienst, zoals vermeld in uw profiel op deze site, en natuurlijk voor eenieder zichtbaar. jammer.