Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

unitedconsumers
unitedconsumers - 22-09-2015 14:22:11
Auto & Vervoer

Mijn premie autoverzekering

Het is voor een autoverzekeraar inderdaad toegestaan om haar premies te verhogen. een verklaring voor deze premiestijging zal vaak een toegenomen schadelast zijn. dit betekent dat er het afgelopen jaar in totaal meer schades zijn geclaimd dan voorgaande jaren. een verzekeraar zal hierdoor meer geld moeten uitkeren. gedeeltelijk wordt dit opgevangen door verzekerden die een schadeclaim hebben ingediend. zij gaan immers meer betalen doordat zij terugvallen in no-claimkorting. het andere gedeelte wordt als het ware 'uitgesmeerd' over alle verzekerden.

op basis van jouw 39 schadevrije jaren ontvang je al de hoogste no-claimkorting. hierdoor zal de premieverhoging niet worden opgevangen door een stijging in de no-claimkorting.

[edit reclame]

mvg marlou